.

Прозрачната Чанта за Ножица от естествена Кожа, Кобур за Фризьорски Ножици, Държач за Фризьорски салон Чанти, Модни Поясная чанта-Месинджър, Модерна Чанта За Стриг?

Прозрачната Чанта за Ножица от естествена Кожа, Кобур за Фризьорски Ножици, Държач за Фризьорски салон Чанти, Модни Поясная чанта-Месинджър,

BGN 0.67

Продукти
Налично

♥ Калъф за ножица от естествен материал : Плат избран от естествена кожа и TPU, кожата е мека и фина, а дизайн на джоба сверхбольшой капацитет лесен и щедърУдобен дизайн, обмислена до най-малкия детайл. ♥ Чанта за ножици с голям капацитет : С дизайн, голям капацитет, тя може да побере 6 ножици, гребени, игли за коса и други козметични инструменти, за да отговори на изискванията на фризьори за голям капацитет. ♥ Свалящ се поясная чанта за ножици : Отделна чанта за ножици, фини пори, ясен фигура гуми, мека консистенция, еластичност, особено силна гъвкавост, устойчивост на износване, надраскване, дишаща се дължи на лека деформация!!. ♥ Лек калъф за ножица : компактен дизайн, спестяващ пространство, позволява да се съхранява перфектният инструмент за всички ваши нужди, козметика и фризьорски салон.Държи при себе си най-важните инструменти, незаменим инструмент за фризьорски салони. ♥ Подходящи чанти за козметични инструменти : нашите чанти за коса има място за всичко необходимо, така че те са подходящи за професионални фризьори и козметика.Лек и достатъчно здрав, за да носите със себе си всичко, което ви трябва. ♥ Калъф за ножица от естествен материал : Плат избран от естествена кожа и TPU, кожата е мека и фина, а дизайн на джоба сверхбольшой капацитет лесен и щедър.Удобен дизайн, обмислена до най-малкия детайл. ♥ Чанта за ножици с голям капацитет : С дизайн, голям капацитет, тя може да побере 6 ножици, гребени, игли за коса и други козметични инструменти, за да отговори на изискванията на фризьори за голям капацитет. ♥ Свалящ се поясная чанта за ножици : Отделна чанта за ножици, фини пори, ясен фигура гуми, мека консистенция, еластичност, особено силна гъвкавост, устойчивост на износване, надраскване, дишаща се дължи на лека деформация!!.

Всичко за продукта