.

Портативна Поставка за чадъри XHALERY, Търговски Стелажи За Съхранение на Ковано Желязо, Кофа за Чадъри, срок на годност-Органайзер за Дома с по-Тава за Изтичане на Дъж?

Портативна Поставка за чадъри XHALERY, Търговски Стелажи За Съхранение на Ковано Желязо, Кофа за Чадъри, срок на годност-Органайзер

BGN 77.11

Продукти
Налично

【Модерен дизайн】 Тази отделно стоящи поставка за чадъри в помещението може да се съхранява в коридора на всяка къща, апартамент или офисИзползвайте го за организиране и съхранение на вашите чадъри, тросточек и бастуни за ходене.Той е идеално ще задържи и упорядочит си чадъри. 【Висококачествен държач за чадър】 е Изработен от здрава желязна конструкция и високо качество на производство, което ви осигурява най-добрия опит на използване за съхранение и сушене на вашите чадъри или бастуни.Може да се съхранява няколко чадъри, не опрокидываясь. 【Вкусно съхранение 】 В стойка за чадъри достатъчно място, за да побере повече чадъри, както къси, така и дълги. 【Съхранява на сухи подове】Полезно място в долната част на стойки за чадъри, предназначен за задържане на вода и предотвратяване на разливи и течове на пода или на килими. 【Многоцелеви рафтове за съхранение на】 Въпреки че повечето хора биха използвали го като поставка за чадъри, тя може да се използва по различни начини за различни цели.Се използва като декор за организиране на вашите чадъри, бастуни, тросточек, амбалажна хартия, мечове, детски играчки, etc.in антре или врата на всеки дом, офис, апартаменти, хотели, барове, и така нататък. 【Модерен дизайн】 Тази отделно стоящи поставка за чадъри в помещението може да се съхранява в коридора на всяка къща, апартамент или офис.Използвайте го за организиране и съхранение на вашите чадъри, тросточек и бастуни за ходене.Той е идеално ще задържи и упорядочит си чадъри. 【Висококачествен държач за чадър】 е Изработен от здрава желязна конструкция и високо качество на производство, което ви осигурява най-добрия опит на използване за съхранение и сушене на вашите чадъри или бастуни.Може да се съхранява няколко чадъри, не опрокидываясь. 【Вкусно съхранение 】 В стойка за чадъри достатъчно място, за да побере повече чадъри, както къси, така и дълги. 【Съхранява на сухи подове】Полезно място в долната част на стойки за чадъри, предназначен за задържане на вода и предотвратяване на разливи и течове на пода или на килими. 【Многоцелеви рафтове за съхранение на】 Въпреки че повечето хора биха използвали го като поставка за чадъри, тя може да се използва по различни начини за различни цели.Се използва като декор за организиране на вашите чадъри, бастуни, тросточек, амбалажна хартия, мечове, детски играчки, etc.

Всичко за продукта