.

Инструмент е sandvik Coromant QD-LFK33C3232A с метална опашка CoroCut Q, за да сегменти и подслушване на канали, максимална дълбочина на рязане 1,3 инча (опаковка по 1 парче)

Инструмент е sandvik Coromant QD-LFK33C3232A с метална опашка CoroCut Q, за да сегменти и подслушване на канали, максимална дълбочина

BGN 189.71

Продукти
Налично

Квадратен джолан Coro Cut Q диаметър от 32 мм с квадратна опашкаКвадратен джолан.Държач за сегменти и канали с квадратна опашка Coro Cut Р. Диаметърът на външен ляв инструмент 170 мм Максимална дълбочина на рязане : 1. Coro Cut QD най-надеждна система за изключване на инструменти и адаптери 1. Охлаждаща течност Plug and play за лесно свързване 2. Нов инструментален материал сплав за по-голяма сила 3. Специален ключ за надеждно и удобно захващане 4. Висока инжекция охлаждаща течност като опция за всички инструменти 5. Вложки : Подобрени покритие, предназначени да смъкне 6. Поставяне, предназначена за висока точност на охлаждащата течност 7. Кацане място за върха на рейки за всички ширини на вмъкване.Излишък и липса на охлаждаща течност за подобряване на контрол на треските и да се удължи живота на инструмента.Твърд битумен механизъм и подсилен материал на инструмента.Лесно свързване на охлаждащата течност с помощта на нашите комплекти за свързване на охлаждащата течност и адаптери.

Всичко за продукта