.

Четырехстворчатый калъф за камион OEDRO Меки Четырехстворчатые покривала за камиони, съвместими с 5,6-инчов легло Ford F-150 F150 2009-2014 година на издаване, Styleside (също. Серият?

Четырехстворчатый калъф за камион OEDRO Меки Четырехстворчатые покривала за камиони, съвместими с 5,6-инчов легло Ford F-150 F150

BGN 2.67

Продукти
Налично

【Четырехстворчатый дизайн】 Калъф за легла камион OEDRO е съвместим с 2009 2010 2011 2012 2013 2014 Ford F-150 F150 (с изключение на серията Raptor) Styleside 5,6' bed 【По-ЗДРАВ】 четырехстворчатый калъф за легла OEDRO е оборудван с четири вградени хоризонтални кръст-образни греди, които осигуряват подкрепа при неговата раскладывании своята практика и экономящими повече място в сгънат вид. 【СВЕРХПРОЧНЫЙ МАТЕРИАЛ】 Калъф tonneau от OEDRO, изработени от двухслойного PVC, преминали щателно тестване на защита от uv и превъзходни свойства при опън.Предварително събраните ръководства с прахово покритие и алуминиеви скоби са включени в комплекта за доставка за безпроблемно инсталиране и зашеметяваща стабилност. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 Никакви допълнителни инструменти не се изисква.В повечето случаи пробиване не се изисква (за товарни автомобили с рельсовым капак или покритие над тиган легла трябва да се реже на малки дупки, за закрепване на скоби; за пикап с подплата под тиган легла реже не е необходима).Следвайки прилагаемому ръководството за настройка ще бъде по-плавен и лесен. 【Страхотно обслужване на клиентите】 Моля измерете размера на каросерията на камион или се свържете с нас преди да купите.Въпреки, че ние приемаме рекламации, купувачът може да носи отговорност за разходите за обратна доставка, ако поставен неправилно поръчка.Ако възникнат някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас директно. 【Четырехстворчатый дизайн】 Калъф за легла камион OEDRO е съвместим с 2009 2010 2011 2012 2013 2014 Ford F-150 F150 (с изключение на серията Raptor) Styleside 5,6' bed. 【По-ЗДРАВ】 четырехстворчатый калъф за легла OEDRO е оборудван с четири вградени хоризонтални кръст-образни греди, които осигуряват подкрепа при неговата раскладывании своята практика и экономящими повече място в сгънат вид. 【СВЕРХПРОЧНЫЙ МАТЕРИАЛ】 Калъф tonneau от OEDRO, изработени от двухслойного PVC, преминали щателно тестване на защита от uv и превъзходни свойства при опън.Предварително събраните ръководства с прахово покритие и алуминиеви скоби са включени в комплекта за доставка за безпроблемно инсталиране и зашеметяваща стабилност. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 Никакви допълнителни инструменти не се изисква.В повечето случаи пробиване не се изисква (за товарни автомобили с рельсовым капак или покритие над тиган легла трябва да се реже на малки дупки, за закрепване на скоби; за пикап с подплата под тиган легла реже не е необходима).

Всичко за продукта