.

Голяма дръжка За почистване Чисти за Скейтборд за шлайфане на Лек Опесъчаване блок шкурка За почистване на Дискове Почистващи препарати за колан Професионална гу?

Голяма дръжка За почистване Чисти за Скейтборд за шлайфане на Лек Опесъчаване блок шкурка За почистване на Дискове Почистващи препарати

BGN 29.44

Продукти
Налично

Тип : Мелница за шкурка Размери (Д *Ш *В) : 20 × 4 × 4 виж 3.It е Изработен от висококачествен материал, може да се използва в продължение на дълго време.Това няма да навреди на Вашето здраве. 1 Х Пречиствател за шкурка. Малък и удобен, лесен и практичен.Много лесен за пренасяне За съответния размер, и това е много полезно при пътуване.Тип : Мелница за шкурка. Размери (Д *Ш *В) : 20 × 4 × 4 виж 3.It е Изработен от висококачествен материал, може да се използва в продължение на дълго време.Това няма да навреди на Вашето здраве. 1 Х Пречиствател за шкурка. Малък и удобен, лесен и практичен.Много лесен за пренасяне За съответния размер, и това е много полезно при пътуване.Тип : шкурка claener Color : жълто 1 x Инструмент за почистване на шкурката Размер (Д * Ш * В) : 20 × 4 × 4 см 2. Ефективно почиства шкурка. Идеален за използване на скейтборд, шкурка, това ще ви помогне бързо почистване на твърди мръсни елементи.

Всичко за продукта