.

Плаващият шелф конзола за монтиране на плавателни съдове Единния Комплект от 2 Котки Форма на Антични Луксозен Чугунен Стенни Закачалка За Шапки Ретро Творческа М?

Плаващият шелф конзола за монтиране на плавателни съдове Единния Комплект от 2 Котки Форма на Антични Луксозен Чугунен Стенни Закачалка

BGN 2.67

Продукти
Налично

Компактни плаващи рафтове : Проектирани, функционални рафтове разширяване на пространството за съхранение, показват вашите растения в саксии, свещи, рамки за снимки, козметика или други декорации, които висят по ъглите и ефективно използват ъгловото пространство ◆ Идеален за всички помещения : входно антре, кухня, спални и градина или двор, може да са използва за закачане на палта, сака, шапки, чадъри, шалове и други аксесоари; Те изглеждат страхотно във вашия хол или коридор, дори сме видели как те натиснете завеси и поддържат рамки за картини. ◆ Комплект от 2 железни куки в ретро стил : тон във всеки дом винаги питам-малките подробности; С тези със закачалки, изработени в селски стил и гостите ви ще ви се стори, че са попаднали на фермата във френската селските райони; Анатомично оформени къдрици, выкованные от чугун и е покрита с состаренной патина. ◆ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви проблеми в процеса на поръчка или получаване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване. ◆ Здрав и декоративен : Изработен е от висококачествен чугун, това е уникално красив, но сверхпрочный аксесоар, който може да се използва безопасно през целия си дом; Трайни дизайн ви позволява да издържат на ежедневна употреба от дълги години.Компактни плаващи рафтове : Проектирани, функционални рафтове разширяване на пространството за съхранение, показват вашите растения в саксии, свещи, рамки за снимки, козметика или други декорации, които висят по ъглите и ефективно използват ъгловото пространство. ◆ Идеален за всички помещения : входно антре, кухня, спални и градина или двор, може да са използва за закачане на палта, сака, шапки, чадъри, шалове и други аксесоари; Те изглеждат страхотно във вашия хол или коридор, дори сме видели как те натиснете завеси и поддържат рамки за картини. ◆ Комплект от 2 железни куки в ретро стил : тон във всеки дом винаги питам-малките подробности; С тези със закачалки, изработени в селски стил и гостите ви ще ви се стори, че са попаднали на фермата във френската селските райони; Анатомично оформени къдрици, выкованные от чугун и е покрита с состаренной патина. ◆ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви проблеми в процеса на поръчка или получаване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване. ◆ Здрав и декоративен : Изработен е от висококачествен чугун, това е уникално красив, но сверхпрочный аксесоар, който може да се използва безопасно през целия си дом; Трайни дизайн ви позволява да издържат на ежедневна употреба от дълги години.ТОПЛО ПРЕДЛОЖЕНИЕ1. Поради влиянието на осветление и разделителна способност на изображението и съоръжения, може да има незначителни цветови аберация.

Всичко за продукта