.

Хипоалергичен хидратиращ крем за очи SNP ПОДГОТОВКА против бръчки | 5 гиалуроновых киселини и 6 пептиди с бързото впитыванием | анти-Стареене крем за очи Помага да се ?

Хипоалергичен хидратиращ крем за очи SNP ПОДГОТОВКА против бръчки | 5 гиалуроновых киселини и 6 пептиди с бързото впитыванием |

BGN 1.00

Продукти
Налично

АНТИ-СТАРЕЕНЕ ГРИЖИ! - Наситен крем за очи, който се бори със загубата на еластичност и гъвкавост, премахва тъмните кръгове, фините линии, бръчки и като текстурата на по-лъскав външен видБЪРЗОТО УСВОЯВАНЕТО! Комплекс от 6 пептиди, осигурява хидратация и изглажда външния вид на линии и бръчки.ХИПОАЛЕРГИЧЕН крем ПРОТИВ БРЪЧКИ - лек крем за очи осигурява прилив на хидратация и намалява видимостта на бръчките и тъмните кръгове, благодарение на които ще изглеждате и да се чувствате отдохнувшей.ХИДРАТАЦИЯ И ЗАЩИТА за 5 слоеве на хиалуронова киселина възстановява влагата дълбоко в кожата, предотвратяват загубата на влага от повърхността на кожата и образуват гидробарьер за овлажняване и защита на кожата.НАЧИН на употреба - Нанесете необходимото количество от около очите и нежно похлопайте за усвояване.

Всичко за продукта