.

AMKUFO 12 Опаковки от Закачалки за панталони от естествено дърво с Клипове Нескользящие Закачалки За Поли Закачалка за панталони от масивно Дърво с Превръщането на ед?

AMKUFO 12 Опаковки от Закачалки за панталони от естествено дърво с Клипове Нескользящие Закачалки За Поли Закачалка за панталони

BGN 3.33

Продукти
Налично

【Комплект от 12 закачалки за панталони от естествено дърво】 Размери : широчина-9,75 инча, височина 6,5 инча, извита част на куката - 1,75 инчаВнимателно шийн finish и покрити с допълнителен слой лак висящи закачалки запазват тяхната мекота и първоначалния вид. 【Масивни дървени закачалки с противоплъзгаща ръкохватка】Нашите дървени закачалки за поли, изработени ръчно от първичен евкалиптово дърво, здрави и трайни.2 дървени бара с неплъзгащи чувствах подплата сигурно държат дрехите да се избегне падане и формирането на нейните гънки или следи.Идеални долните закачалки за поли, панталони, дънки /слаксов, работни панталони, макси, леггинсов, шорти и много други. 【Спестяване на място в гардероба】 За разлика от други закачалки за панталони / поли, тези дървени закачалки за поли са с тънък дизайн, благодарение на който през целия си гардероб остава чист и организирани и лесно се отстранява, спестяване на пространство и време. завъртане на куката на 360 градуса към затягане тежка позволява лесно завъртане на куката така, че да закачалка е обърната, под всякакъв ъгъл, който предпочитате. 【Инструкции за използването на】1) Дръжте на затварянето окачване, така че да устието на куката е насочено към вас, след това натиснете върху куката. 2) Отворете дървени напречни греди и просуньте между тях дрехи. 3) Издърпайте куката в себе си, за да се затвори.Моля, обърнете внимание : Моля, уверете се, че черната детайл се озова в центъра, когато дръпнете я нагоре, за да се затвори, защото иначе може да се наруши.И, моля, не се използва груба сила, за да отворите закачалки, без натискане на спусъка. 【За обслужване на клиенти】 Ако срещнете някакви проблеми или почувствате недоволство нашите стелажи, моля, свържете се с нас.AMKUFO се задължава да предостави на връщане или подмяна. 【Комплект от 12 закачалки за панталони от естествено дърво】 Размери : широчина-9,75 инча, височина 6,5 инча, извита част на куката - 1,75 инча.Внимателно шийн finish и покрити с допълнителен слой лак висящи закачалки запазват тяхната мекота и първоначалния вид. 【Масивни дървени закачалки с противоплъзгаща ръкохватка】Нашите дървени закачалки за поли, изработени ръчно от първичен евкалиптово дърво, здрави и трайни.

Всичко за продукта