.

Оферти от ABHANDICRAFTS за днес - 4 бр. Реколта Керамични дръжки за шкафове - Бетонни Сиви Дръжки с листа за чекмеджета Кухненски Мебели чекмеджета за дома, кухнята, банята ?

Оферти от ABHANDICRAFTS за днес - 4 бр. Реколта Керамични дръжки за шкафове - Бетонни Сиви Дръжки с листа за чекмеджета Кухненски

BGN 6.93

Продукти
Налично

Придайте на вашите вратата на художествен видЕлегантен дизайн съчетава много добре с декорацията на дома.Реколта дръжката придава на вашите подвижни кутии специален вид.Тези дръжки за чекмеджета ще ви помогнат лесно да се представи кутии.Ако дебелината на мебелен щит не отговаря на този диапазон, не е нужно да придобият допълнителни винтове, защото нашите керамични дръжки за шкафове са снабдени с допълнителни 4 винта.Подходящ за деца ъгли не са остри ръбове.Идеален за чекмеджета, шкафове и тумбочек. 100% Ръчна изработка в Индия.Тези дръжки са изработени от трайни твърди керамични материали.Чудесен подарък за нов дом декорации, ремонт на мебели и др.Нашите химикалки са много лесни за инсталиране.Цялото оборудване е включено без допълнително оборудване не се изисква.Предложения за днес - 4 бр. Реколта Керамични дръжки за шкафове - Бетонни Сиви дръжки с листа За чекмеджета Кухненски Мебели чекмеджета за дома, кухнята, банята или офиса от ABHANDICRAFTS.

Всичко за продукта