.

Захват за плаващ риба SNAIL TRAIL 7,5/9, захват за Риболов, Клещи за устата Сом, Държач, за да Хвана Риба, Скоба, за да се измъкне с цифрови везни, Инструмент за улавяне на уст?

Захват за плаващ риба SNAIL TRAIL 7,5/9, захват за Риболов, Клещи за устата Сом, Държач, за да Хвана Риба, Скоба, за да се измъкне

BGN 4.97

Продукти
Налично

【Гаф на вода】 е Изработен от лека и здрава пластмаса полипропилен, захват за рыбьих устните плува при падане във водатаКъм тази дръжката за улов на риба е приложен 9-инчов каишка.Прикрепете го към запястью за безопасна риболов на джон-лодка / каяк. 【Плътно фиксируйте риба】 захват за устните има плътни челюсти, които държат на едър костур с тегло до 100 кг. Челюст извърши без зигзагообразной на формата, че няма да навреди на устата на рибата. 【Механизъм за бързо освобождаване на】 Титуляр за риби лесно се отваря и затваря с една ръка.Ако сте на мнение, че за улавяне на туговат, само за да държи челюстта рыбозахватника затворена в продължение на ден или два.Захват за риба ще стане по-плавно. 【Антикоррозийный】 захват за рыбьих на устните е изработен от полипропиленови пластмаса, подходящ както за сладководни, така и за морски условия.

Всичко за продукта