.

Hing Коледни Думи Прозрачни Печати за направата на Картички, Думи Благословии Прозрачни Гумени Печати за Bullet Вестник направи си САМ Украса за албума Ръчно изработен?

Hing Коледни Думи Прозрачни Печати за направата на Картички, Думи Благословии Прозрачни Гумени Печати за Bullet Вестник направи

BGN 3.16

Продукти
Налично

【Високо качество】 Прозрачен печат Winter Коледа Words изработен от устойчив силикон, който може да се използва в продължение на дълго времеСтруктурата на материала и може да повлияе на ефекта от вашите работи. 【Лесна употреба】 Просто поставете печати с думи на благословение на акрилен блок (не е включен в комплекта) и започнете щамповане!Отличен за производство на пощенски картички, scrapbooking, както и други занаяти от хартия.Можете също така да colorize го директно и да се нанесе на мястото, което искате да отпечатате. 【Прилагането на】 Фантастичен дизайн за направата на картички, рамки за албуми, свещи, покани, пликове, декорации и т., Подходящ за производство на занаяти, ръчна изработка. 【Идеално за подарък】 Можете да направите уникална картичка за своите приятели или любимия човек.Или когато идат на почивка, или можете да направите някои работи с децата си, това ще остане ценен спомен. 【Отлично сервизно обслужване】 Ние отдаваме голямо значение на опита на покупки на купувача.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим това в продължение на 24 часа. 【Високо качество】 Прозрачен печат Winter Коледа Words изработен от устойчив силикон, който може да се използва в продължение на дълго време.Структурата на материала и може да повлияе на ефекта от вашите работи. 【Лесна употреба】 Просто поставете печати с думи на благословение на акрилен блок (не е включен в комплекта) и започнете щамповане!Отличен за производство на пощенски картички, scrapbooking, както и други занаяти от хартия.Можете също така да colorize го директно и да се нанесе на мястото, което искате да отпечатате. 【Прилагането на】 Фантастичен дизайн за направата на картички, рамки за албуми, свещи, покани, пликове, декорации и т.

Всичко за продукта