.

18Сменяеми подложки за парцал от микрофибър за сухо/мокро почистване на пода, Съвместими със системата за грижа за подове Bona (3 опаковки)

18Сменяеми подложки за парцал от микрофибър за сухо/мокро почистване на пода, Съвместими със системата за грижа за подове Bona (3

BGN 3.33

Продукти
Налично

◆ Размера на продукта-Опаковка от 3 професионални сменяеми глави за парцал от микрофибър, цвят : син, подложка за парцал, размерът на всеки детайл около 18 "x 51" е подходящ за 13-17-инчов рамка за парцал велкро и обков. ◆ ИДЕАЛНА съвместимост - съвместими с bona моп, нашите уплътнители за швабр универсален тип, подходящи за парцали с пистолет и дюзи за парцал велкро, при условие, че размерът е подходящ. ◆ ИЗПЪЛНЕНИЕ-Използвайте висококачествени микрофибру, може значително да премахнете мръсотия, прах, масло, косата, домашни любимци, следи от крака, малки частици.е подходяща за измиване на различни видове подови настилки като паркет плака, камък, теракот, ламинат, особено на дървени подови настилки. ◆ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Уникален дизайн, за многократна употреба, не е лесно да се деформират, не избледнява, без епилация, дълъг експлоатационен живот. лесно се закопчава и е вдигната за лесно почистване, машинно пране, добри абсорбиращи свойства допринасят за по-бързо се дават на химическо чистене на пода и не оставят водни петна. ◆ Удовлетвореност качество - ние предлагаме 30 дни за връщане на парите, моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим за първи път. ◆ Размера на продукта-Опаковка от 3 професионални сменяеми глави за парцал от микрофибър, цвят : син, подложка за парцал, размерът на всеки детайл около 18 "x 5.1" е подходящ за 13-17-инчов рамка за парцал велкро и обков. ◆ ИДЕАЛНА съвместимост - съвместими с bona моп, нашите уплътнители за швабр универсален тип, подходящи за парцали с пистолет и дюзи за парцал велкро, при условие, че размерът е подходящ. ◆ ИЗПЪЛНЕНИЕ-Използвайте висококачествени микрофибру, може значително да премахнете мръсотия, прах, масло, косата, домашни любимци, следи от крака, малки частици.е подходяща за измиване на различни видове подови настилки като паркет плака, камък, теракот, ламинат, особено на дървени подови настилки. ◆ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Уникален дизайн, за многократна употреба, не е лесно да се деформират, не избледнява, без епилация, дълъг експлоатационен живот. лесно се закопчава и е вдигната за лесно почистване, машинно пране, добри абсорбиращи свойства допринасят за по-бързо се дават на химическо чистене на пода и не оставят водни петна.

Всичко за продукта