.

Сверхпрочная Транспортна Мрежа BDFHYK, Регулируема Еластична Мрежа за задния багажник с 4 Метални куки, Универсален Двуслойни Органайзер За Съхранение на Автомобилн?

Сверхпрочная Транспортна Мрежа BDFHYK, Регулируема Еластична Мрежа за задния багажник с 4 Метални куки, Универсален Двуслойни Органайзер

BGN 0.67

Продукти
Налично

Грузовую окото BDFHYK може да се регулира, така че тя отишла за лек автомобил, suv, повечето багажников или на задното товарно отделение suvТова осигурява ред в багажника и зона за съхранение.Тя може да се използва като автомобилния товарен окото, карго мрежа за джипове, карго мрежа за багажника, товари окото, карго мрежа за джипове, товарни мрежи за легла камион, автомобилния товарен окото, организаторите за багажник на suv-автомобил, пикап или други.В нашата опаковка вече има всички необходими аксесоари (4 метални пушка, 4 петлицы, 4 винта), можете лесно да ги инсталирате сами отзад на багажника в продължение на няколко минути. ✅ Благородна регулируема еластична транспортна мрежа : транспортна мрежа 43,3 инча x 15,7 инча за най-добро съхранение на идеален за съхранение на товари отзад в колата, ширина на окото може да се регулира от 43,3 инча до 51 инча. Забележка : Моля, проверете в размер, преди да закупят, тази автомобилна мрежа не е подходящ за камиони Ford F150 или Dodge Ram подобен размер, без допълнителни бънджи-въжета за увеличаване на достъпа. ✅ Доста удобен : Двуслойни с еластична мрежа за икономисти, който се вписва с помощта на еластични въжета, еластична, за лесно зареждане и съхранение на тежки предмети, прави живота много по-лесно. ✅ Начин на инсталиране : За товарен окото BDFHYK има два начина за инсталиране. 1️⃣При липса на крайния куката прикрутите кука на стената на багажника, висящи връв на фиксирани куки на багажника; 2️⃣С готов куката прикрепете куки, въжета, висящи от връв на фиксирани куки на багажника. ✅ Подходящ за множество модели автомобили : Грузовую окото BDFHYK може да се коригира в съответствие с размера на автомобили.Можете да го използвате като органайзер за съхранение на товари, за да сложи в ред пространство на вашия автомобил, да товарен кутия в багажника или други принадлежности. ✅Мрежа за съхранение на BDFHYK извършва под формата на плик с еластични джоба с мрежа, която е еластична за лесно сваляне и съхраняване на тежки предмети.Изработен от устойчив полиестер материал, който гарантира дълготрайност и не се скъса лесно; Сверхпрочный метален заключване, достатъчно здрав, за да се избегне счупване. ✅ Благородна регулируема еластична транспортна мрежа : транспортна мрежа 43,3 инча x 15,7 инча за най-добро съхранение на идеален за съхранение на товари отзад в колата, ширина на окото може да се регулира от 43,3 инча до 51 инча.

Всичко за продукта