.

Обектив C Монтиране На Обектива C Монтиране Метал, Стъкло 2.0 X Промишлен Микроскоп, Камера Увеличение C Монтиране На Обектива На Резервни Части За Промишлени Микроск?

Обектив C Монтиране На Обектива C Монтиране Метал, Стъкло 2.0 X Промишлен Микроскоп, Камера Увеличение C Монтиране На Обектива На

BGN 2.33

Продукти
Налично

Обектив с монтиране C Висококачествен обектив с монтиране C за камерата промишлени микроскоп, лесен за инсталиранеОбектив C-Mount Висококачествен материал, здрав и му е лесно да се прекъсне, което осигурява по-дълъг експлоатационен живот. Обектив C-Mount удвоява общото увеличение на микроскоп и скъсява продължителността на фокусиране.Обектив с монтиране C е Подходящ за монокулярных видеомикроскопов Xdc и Xds, практичен за употреба.Практичен аксесоар, подходящ за камера на промишлен микроскоп, лесен за употреба. Обектив с монтиране Висококачествен обектив с монтиране на камери на промишлени микроскоп, лесен за инсталиране.Обектив C-Mount Висококачествен материал, здрав и му е лесно да се прекъсне, което осигурява по-дълъг експлоатационен живот. Обектив C-Mount удвоява общото увеличение на микроскоп и скъсява продължителността на фокусиране.Обектив с монтиране C е Подходящ за монокулярных видеомикроскопов Xdc и Xds, практичен за употреба.Практичен аксесоар, подходящ за камера на промишлен микроскоп, лесен за употреба. Висококачествен обектив с монтиране C за камерата промишлени микроскоп, лесен за инсталиране. Висококачествен материал, здрав и му е лесно да се прекъсне, което осигурява дълъг живот.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
C-Mount Lens
Material:
Metal + Glass
Height:
Approx. 15mm / 0.6in
Outer Diameter:
Approx. 45mm / 1.8in
Inner Diameter:
Approx. 32mm / 1.3in
Connection Diameter:
M42x0.75
Magnification:
2.0X
Mounting Thread:
1-3/4in (42mm)
Objective Zoom Multiple:
0.7-4.5X (About 10-180X on the display screen, about 0.35X 0.5X 2.0X, magnification about 2.45-360X)
Package List:
1 x C-Mount Lens: