.

Актуализиран 9-Слойна Закачалки за панталони спестява място, 2 опаковки богат на функции Закачалка за панталони Нескользящие Закачалки за дрехи от Неръждаема Стом?

Актуализиран 9-Слойна Закачалки за панталони спестява място, 2 опаковки богат на функции Закачалка за панталони Нескользящие Закачалки

BGN 2.67

Продукти
Налично

【Модернизирана 9-слойна закачалки】 Модернизирана 9-слойна закачалки за тигани и дънки спестяване на пространство, опаковка от 2 броя! Всяка закачалка за панталони побира 9 чифта панталони, дънки, леггинсов, поли, шалове или други дрехиСпестете не по-малко от 80% от място и можете да поддържате гардероба чисти и спретнати.Закачалки за дрехи space saving са предназначени за организиране на малки помещения и съхраняване на неща, които са напълно подходящи за малки помещения, гардеробных, апартаменти, стаи, общежития и всички ограничени пространства. 【Многофункционални закачалки за панталони】Този органайзер за закачалки за панталони, изработени от неръждаема стомана, защитена от корозия и висококачествена ABS-пластмаса. гладки ръбове и без чеп предпазват дрехите ви от надраскване и бръчки.Закачалки за гардероб спестяват място -товароподемност до 44 килограма. Достатъчно силни, за да не се притеснявате за увиване на закачалки.Дължина 12,6 инча (32 см) * Ширина 9,5 инча (24 см).Дупка за куката на 2 инча (5 см). 【Нескользящий дизайн】 Закачалки за дънки за кабинет са на хонорар в края на прът, и към всеки протежение на пръчката добавена нескользящая черна пластмасова тръба, ефективно предотвращающая подхлъзване дрехи. съвети : Препоръчително е да полюс е балансиран по време на предаването дрехи, за да се избегне наклон, се движат от страна до страна или подхлъзване.Изисква сглобяване. 【Два начина за използване на】 Компактни закачалки за панталони позволяват да се спести място при хоризонтално или вертикално положение на използване.

Всичко за продукта