.

2 бр. Самозакрывающаяся Пружина на рамка, която Панти от Неръждаема Стомана, Автоматичен Багажник, Кутии за бижута, Пружина на Линия 25/38/50 мм - (Цвят: 38 мм)

2 бр. Самозакрывающаяся Пружина на рамка, която Панти от Неръждаема Стомана, Автоматичен Багажник, Кутии за бижута, Пружина на Линия

BGN 2.33

Продукти
Налично

Цвят : 38 мм подаръчни кутии, кутии за инструменти, кутии за козметика, прозорци, шкафове, кутии за бижута и т., За да се постигне ефект, автоматично затваряне се препоръчва, че на всеки капака на кутията е не по-малко от 2 пролетта на панти.Материал : Неръждаема стомана. 25 мм/0,98 инча, 38 мм/1,50 инча, 50 mm/1,97 инча. подаръчни кутии, кутии за инструменти, кутии за козметика, прозорци, шкафове, кутии за бижута и т., За да се постигне ефект, автоматично затваряне се препоръчва, че на всеки капака на кутията е не по-малко от 2 пролетта на панти.Материал : Неръждаема стомана. 25 мм/0,98 инча, 38 мм/1,50 инча, 50 mm/1,97 инча. Описание на продукта Характеристики на 100% абсолютно ново.Панта с кутия пролетта на винтове в комплекта не е включена : подаръчни кутии, кутии за инструменти, кутии за козметика, витрини, шкафове, кутии за бижута и т., За да се постигне ефект, автоматично затваряне се препоръчва, че на всеки капака на кутията е не по-малко от 2 пролетта на панти.

Всичко за продукта