.

Бебешко шише за вода в Ретро стил Palm Leave, Не Съдържа BPA, Бутилка за Вода от Неръждаема Стомана с Вакуумна Изолация и Сламена Капак, Запечатани Колба с Двойни Стени за ?

Бебешко шише за вода в Ретро стил Palm Leave, Не Съдържа BPA, Бутилка за Вода от Неръждаема Стомана с Вакуумна Изолация и Сламена

BGN 9.06

Продукти
Налично

【МАТЕРИАЛ】Нашата вакуумно запечатани крушка е изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304 + хранително-вкусовата полипропилен + хранително-вкусовата силикон, не понася аромат, осигурява абсолютна сигурност, възрастни и деца могат да го използвате с доверие 【ВАКУУМНА изолация】 Нашата детска бутилка за вода с изолация може по-дълго запазване на течности студени или горещи, конструкция с двойни стени предотвратява образуването на конденз от външната страна, запазва бутилка сухо. 【Лесен и удобен 】 7,7 х 2,8 инча.Този лек кана с капацитет 350 мл / 12 унции вода и може да бъде поставен в чанта, автомобилните поставки за чаши и велосипедни клетки, без да заема твърде много място.Отличен за възрастни и деца, пътуващи за пикник, туризъм, училище за използване. 【Дизайн капачки за бутилки и сламки】 Тази детска бутилка за вода, с прибиращ се соломинкой, сигурен и устойчив на висока температура, не се деформират, което улеснява пиенето, чистота и хигиена, с непроливающимся клапан, който предотвратява вытекание вода, слама кутията е снабдена с дръжка за удобство за носене. 【Хубав подарък】 Този стилен фланец чаша лек, лесен за носене, така че винаги можете да се хидратира, това е перфектният избор за децата си в училище, на пикник, на пазар, много подходящ като подарък за Коледа, Деня на благодарността, детски душ. 【МАТЕРИАЛ】Нашата вакуумно запечатани крушка е изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304 + хранително-вкусовата полипропилен + хранително-вкусовата силикон, не понася аромат, осигурява абсолютна сигурност, възрастни и деца могат да го използвате с доверие. 【ВАКУУМНА изолация】 Нашата детска бутилка за вода с изолация може по-дълго запазване на течности студени или горещи, конструкция с двойни стени предотвратява образуването на конденз от външната страна, запазва бутилка сухо. 【Лесен и удобен 】 7,7 х 2,8 инча.Този лек кана с капацитет 350 мл / 12 унции вода и може да бъде поставен в чанта, автомобилните поставки за чаши и велосипедни клетки, без да заема твърде много място.Отличен за възрастни и деца, пътуващи за пикник, туризъм, училище за използване. 【Дизайн капачки за бутилки и сламки】 Тази детска бутилка за вода, с прибиращ се соломинкой, сигурен и устойчив на висока температура, не се деформират, което улеснява пиенето, чистота и хигиена, с непроливающимся клапан, който предотвратява вытекание вода, слама кутията е снабдена с дръжка за удобство за носене. 【Хубав подарък】 Този стилен фланец чаша лек, лесен за носене, така че винаги можете да увлажниться, е перфектният избор за децата на училище, на разходка, на пазар, много подходящ като подарък за Коледа, Деня на благодарността, детски душ. Чаша от неръждаема стомана Kigai с двойна изолация, затопля вас всеки ден, да се грижи за своите пътувания Детайли : Размер : 7,7 х 2.

Всичко за продукта