.

Органайзер за Бижута QUUL с Грим, Въртящи се Обеци, Пръстен, Колие, Рафтове за търговски Изложения на Продукти, Кутия за Съхранение на Червило (Цвят: Сив)

Органайзер за Бижута QUUL с Грим, Въртящи се Обеци, Пръстен, Колие, Рафтове за търговски Изложения на Продукти, Кутия за Съхранение

BGN 2.00

Продукти
Налично

Лесен достъп до всички козметични средстваПодходящ за съхранение на козметика, бижута и т. Независимо от това, къде да поставите косметичку, тя ще се отличава с необичаен външен вид, като придава елегантен чар на всяка дама.Достатъчно пространство за съхранение на продукти за грижа за кожата, самобръсначки, почистващи препарати, гребени, козметика и други бижута.Това е чудесен подарък за майки, приятелки или дъщери, и т. Лесен достъп до всички козметични средства.Подходящ за съхранение на козметика, бижута и т. Независимо от това, къде да поставите косметичку, тя ще се отличава с необичаен външен вид, като придава елегантен чар на всяка дама.Достатъчно пространство за съхранение на продукти за грижа за кожата, самобръсначки, почистващи препарати, гребени, козметика и други бижута.Това е чудесен подарък за майки, приятелки или дъщери, и т. Лесен достъп до всички козметични средства.Подходящ за съхранение на козметика, бижута и т. Независимо от това, къде да поставите косметичку, тя ще се отличава с необичаен външен вид, като придава елегантен чар на всяка дама.

Всичко за продукта

Material:
plastic
Package Include:
1* Cosmetic storage:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Metal hinges with support structure are securely installed to ensure the stability of the lid. :