.

Futchoy Домакински 3 Нива Керамична Чиния за плодове, Заливка Кошница за Чинии в Бамбукова Дървена Рамка, за Съхранение на Зеленчуци, плодове и Бонбони (Бял)

Futchoy Домакински 3 Нива Керамична Чиния за плодове, Заливка Кошница за Чинии в Бамбукова Дървена Рамка, за Съхранение на Зеленчуци,

BGN 1.00

Продукти
Налично

Бамбук на рафта трябва внимателно да обслужва и да се избегне излагане на слънце или потапяне във водаПросто избършете със суха кърпа за ежедневно почистване.Тъй като продуктът действително измерени ръчно, моля, се допуска отклонение в размер на 1-2 виж Цветовете, показани на снимките, може леко да се различават от реалните цветове на различните монитори, настройки или осветление.Благодарим ви за разбирането.Вид : Керамични Вази за плодове.Материал : Бамбуковое + дърво керамика.Цвят : Бял / кафяв (по желание).Спецификация : 3 слой. ?【Високо качество】 Благородна полк от бамбук и дърво, здрав и дълъг живот (Съвети : Изделия от бамбук трябва да се пази и да се избегне излагане на слънце или потапяне във вода). ?【Защита от ръжда】 Керамични плочи са по-устойчиви и ги по-лесни за почистване, отколкото обикновените вази за плодове от неръждаема стомана, които лесно ръжда.Рамка кошница за плодове е направена от дебел бамбук, който има добра носеща способност, му е трудно да се разклаща, а също така предпазва маса от надраскване. ?【Спестяване на пространство】 За разлика от останалите конвенционални кошници за плодове, кошница за съхранение на тази керамични плочи красива и практична.Размер на чиния се увеличава от горе до долу, и върху него можете да поставите различни храни (дори и на малките бонбони не отпадат). ?【Подвижна】 Три тава с различни размери може да се снима и да се използват поотделно, което също е много удобно за почистване. ?【Размер】 Размер на конзолата : 14,5 * 33 см; Размер на плодов чинии : L (28*19 см), M (23*17 см), S (20*15 см). ?【Високо качество】 Благородна полк от бамбук и дърво, здрав и дълъг живот (Съвети : Изделия от бамбук трябва да се пази и да се избегне излагане на слънце или потапяне във вода).

Всичко за продукта

3 Layers :