.

XJJZS Ковчег за бижута От Метал, украсени с Пайети, в Ковчег за Украшения, Форма на треньора във формата на Тиква, Начало Декор (Цвят: A, размер: един размер)

XJJZS Ковчег за бижута От Метал, украсени с Пайети, в Ковчег за Украшения, Форма на треньора във формата на Тиква, Начало Декор

BGN 50.34

Продукти
Налично

Ковчег за ръчно изработени бижута под формата на треньора от тикваКух дизайн, украсени с кристални кристали.Вътрешната повърхност е покрита с трайна емайл, изключителна изработка. идеален за съхранение на вашите скъпи бижута или други дребни дрънкулки.Чудесно като декорация в дома, подарък за рожден ден или сватба сувенир.Ковчег за ръчно изработени бижута под формата на треньора от тиква.Кух дизайн, украсени с кристални кристали.Вътрешната повърхност е покрита с трайна емайл, изключителна изработка. идеален за съхранение на вашите скъпи бижута или други дребни дрънкулки.Чудесно като декорация в дома, подарък за рожден ден или сватба сувенир.Ковчег за ръчно изработени бижута под формата на треньора от тиква.Кух дизайн, украсени с кристални кристали.Вътрешната повърхност е покрита с трайна емайл, изключителна изработка. идеален за съхранение на вашите скъпи бижута или други дребни дрънкулки.

Всичко за продукта

Material:
Zinc Alloy
Size:
8.2 x 4.5 x7.8cm
Package Includes:
1 Piece Jewelry Storage Case:
Note:
1. Please allow a slight color difference between the real item and the pictures due to the difference between monitors.:
2. Please allow a slight measurement error.:
Hope for your kind understanding and have a nice shopping day!:
Due to manual measurement, the allowable measurement deviation is 1-3cm :