.

Покани за Рожден Ден с 1 м, с влак, Покани за Парти в стил жп влакове за момчета и деца, Попълнете Покани на парти в чест на рождения ден, Бижута, Сувенири, 20 Покани в пл?

Покани за Рожден Ден с 1 м, с влак, Покани за Парти в стил жп влакове за момчета и деца, Попълнете Покани на парти в чест на рождения

BGN 3.33

Продукти
Налично

Размер карти : Размерът на всяка картички 4 "x 6" 20 Покани картички и 20 Пликове за опаковка.Отлично качество : Нашите картички са изработени от висококачествена и плътна картонена хартия, уникален дизайн.Нашите добре обзаведени покани картички ще направи впечатление на вашите гости.Дизайн от сърце : на лицевата страна на карта с достатъчно свободно място за запис, а на обратната страна на карти няма място за въвеждане на допълнителна информация. Прекрасни усещания : Когато си гостите ще получат красива пригласительную картичка, за да ги привлече дизайн на картички, който ще добави приятни спомени за вашето парти.Размер карти : Размерът на всяка картички 4 "x 6". 20 Покани картички и 20 Пликове за опаковка.Отлично качество : Нашите картички са изработени от висококачествена и плътна картонена хартия, уникален дизайн.Нашите добре обзаведени покани картички ще направи впечатление на вашите гости.Дизайн от сърце : на лицевата страна на карта с достатъчно свободно място за запис, а на обратната страна на карти няма място за въвеждане на допълнителна информация. Прекрасни усещания : Когато си гостите ще получат красива пригласительную картичка, за да ги привлече дизайн на картички, който ще добави приятни спомени за вашето парти.

Всичко за продукта