.

ANNA SUI Ring Rouge - Руж за пръстените изглеждат под старите, като че ли носеше аксесоар. - Съдържа масло с висока светопреломляющей способност и вискозитет. - 600 мл жужжащег?

ANNA SUI Ring Rouge - Руж за пръстените изглеждат под старите, като че ли носеше аксесоар. - Съдържа масло с висока светопреломляющей

BGN 29.40

Продукти
Налично

Ring Rouge - това е средство за грима, който може да носите като аксесоарПървоначално пусната през 2001 г., ние переиздали дизайн на опаковки и кутии, украсени с любим мотив на рози Анна Суи, който тя се развива по това време.Изберете нюанс, подходящи за вашия днес настроението или мода, и се наслаждавайте на комбинация от руж Пръстен с вашите устни.Прозрачната формула масло осигурява чист, нежен и лек цвят, който е толкова прозрачен, колкото изглежда, без никакви помутнений.В състава влиза голямо количество масло с висока преломляющей способност и вискозитет, което представлява козметично покритие на желаната дебелина, тающее на устните, като при впитывании.В резултат на това се получават гланц, подпухнали устни с усещане за пълнота.НАЧИН на употреба : Приемайте достатъчно количество и нанесете върху устните си.

Всичко за продукта