.

240 БР. Кръгли Пръстени За Плетене Бод Пластмасови Маркери за Бод, с Фиксиране на една Кука с 10 Мрежи Кутия За Съхранение на Шевни Аксесоари (Многоцветен)

240 БР. Кръгли Пръстени За Плетене Бод Пластмасови Маркери за Бод, с Фиксиране на една Кука с 10 Мрежи Кутия За Съхранение на Шевни

BGN 5.09

Продукти
Налично

?【Маркер плетене на иглата линии】 : Нашето пръстен за етикетиране на плетене на иглата на редове, произведени от висококачествена пластмаса и е предназначено за маркиране на плетене на иглата редициТе са гъвкави и лесни за използване, което ги прави добър помощник на майката в шиене или плетене на дрехи!. ?【Достатъчно】 : Ние ще ви предоставим 240 парчета пръстени за етикетиране на плетене на една кука с различни размери, които ви е достатъчно за използване и споделяне с другите.Размери на кръгли маркировочных на пръстените представляват 0,3 инча; 0,4 инча; 0,5 инча, дизайн с различни размери може най-добре отговарят на вашите нужди в плетене. (Моля, съхранявайте далеч от деца и домашни любимци, поради малкия размер!). ?【Лесно да се съхранява 0,4 инча; кутия за съхранение на 0,5 инча : 3.Тегло : 51,3 г Внимание! ⚠При ръчно измерване може да има отклонения в размер на ⚠ В случай на празници или отдалечени райони времето за доставка може да се различават ⚠ поради различни дисплеи цвят може да се различават малко, моля, запознайте се с реалната получени стока.

Всичко за продукта