.

Спасителна Жилетка за кучета GabeFish с поплавъка за Брадичката, Спасителни Жилетки за котки с Крила на Ангел за Плуване, Защитен Бански за домашни любимци с Светоотра?

Спасителна Жилетка за кучета GabeFish с поплавъка за Брадичката, Спасителни Жилетки за котки с Крила на Ангел за Плуване, Защитен

BGN 2.67

Продукти
Налично

?Уникална иновация в областта на спасителни жилетки за домашни любимци, този висококачествен спасителна жилетка за домашни любимци оборудван с подвижен облегалката за глава-възглавница, която предпазва главата на вашето кученце над водата и помага за намаляване на натоварването на шията, което може да възникне, когато качват на главата по време на плаване ? Той е изработен от устойчив полиестер, със здрави найлонови джапанки и быстросъемными изкривени, а също и от морска пяна, която осигурява изключителна плавателност. ?Здрав мек захват за ръцете по протежение на гръбначния стълб и втората найлон панта на врата ще ви помогнат безопасно и лесно да го вдигнете във водата или извън нея, както и D-пръстени позволяват закрепване на каишка за допълнителна сигурност и контрол. ? Светъл, добре забележим цвят и светлоотразителни ленти правят на вашето куче е лесно забележим, когато е във водата и тъмна нощ. ?Предпазни мерки : да Не се прилага на деца.Това не е устройство за спасяване на живот.Това е средство за плуване.Не оставяйте домашен любимец без надзор.Полезни съвети : Как да се измери на кучето : 1. Шия : Вземете измерительную лента и измерете около врата (обиколката), където ще седи нашийник за кучето си.Не забравяй първо да вдигне с него нашийника.Запишете си това измерение в инчове. Обиколка : Измерва се обиколката на тялото на вашето куче по-горе (между раменете) и веднага зад предните лапи.Не забравяйте да държи измерительную лента плътно в близост до тялото, особено при пухкави породи, но не е прекалено стегнат, сбит.

Всичко за продукта