.

Механично Колело Механично Колело Abs, Гумено Механично Колело Всенаправленное за един Интелигентен Робот, Автомобилни резервни Части, Аксесоари, направи си САМ Иг?

Механично Колело Механично Колело Abs, Гумено Механично Колело Всенаправленное за един Интелигентен Робот, Автомобилни резервни

BGN 0.33

Продукти
Налично

Колелото на Mecanum Всяко колело трябва да бъде направен след 3 процедури на контрол От материал, до колелото, за да се осигури проходимост на 99,9%Колелото от Мекана Отвън има форма на изкуствен колела, цвят в жълто и черно, а външният вид е по-триизмерна.Колелото на Mecanum Волана с гумено покритие притежава характеристиките на плавен ход и най-добрата сцепной способност.Колела Mecanum Позволяват на системата е пълно с Smart Car извършва движение наляво и надясно, поднесе под голям ъгъл, се движи в посока на наклон от 45 градуса, движение по квадратна коловоз и други режими на движение.Колелото на Mecanum Всенаправленное колелото Mecanum е Съвместимо с градивни елементи и за двигатели Tt. Всяко колело трябва да бъде направен след 3 процеси проверки от материал, до колелото, за да се осигури проходимост на 99,9% 2. Отвън има форма на изкуствен колела, цвят в жълто и черно, а външният вид на по-триизмерен 3. Покрити с гума на колелото притежава характеристиките на плавен ход и най-добрата сцепной способности4.

Всичко за продукта

Item Type:
Mecanum Wheel
Material:
ABS, rubber
Purpose:
DIY smart car accessories
Diameter:
Approx. 60mm / 2.4in
Coupling Type:
For TT coupling
PackageList:
1 x Left Wheel:
1 x Right Wheel:
or:
2 x Left Wheel:
2 x Right Wheel: