.

Shark ION R87, Свързан чрез Wi-Fi, с мощен всасыванием, четка с няколко повърхности и гласов контрол с помощта на Алекса Robot Vacuum (RV871), 0,6 кв., Черен (обновена)

Shark ION R87, Свързан чрез Wi-Fi, с мощен всасыванием, четка с няколко повърхности и гласов контрол с помощта на Алекса Robot Vacuum

BGN 2.00

Продукти
Налично

Планирайте почистване и управление на робота с помощта на приложения Shark Clean (tm), Alexa и Google AssistantМощно почистване с голям всасыванием от Shark RV750. Многоповерхностный щеточный валяк улавя боклук и косата с килими и твърди подови повърхности.Двойна водим и ъгъл на четката премахват замърсявания и остатъци от труднодостъпни места.Филтър XL е с по-голям капацитет при по-малки разходи за поддръжка, отколкото Акула RV750. Автоматична навигация позволява на робота да се избегнат пречките, стълби и первази.Планирайте почистване и управление на робота с помощта на приложения Shark Clean (tm), Alexa и Google Assistant.Мощно почистване с голям всасыванием от Shark RV750. Многоповерхностный щеточный валяк улавя боклук и косата с килими и твърди подови повърхности.Двойна водим и ъгъл на четката премахват замърсявания и остатъци от труднодостъпни места.Филтър XL е с по-голям капацитет при по-малки разходи за поддръжка, отколкото Акула RV750. Автоматична навигация позволява на робота да се избегнат пречките, стълби и первази.

Всичко за продукта