.

Красиви подаръци от камериер, Ако на първо имате нищо не се получава, опитайте се да направите това, което ви е казал вашия Камериер, Весели празнични подаръци под ф?

Красиви подаръци от камериер, Ако на първо имате нищо не се получава, опитайте се да направите това, което ви е казал вашия Камериер,

BGN 15.14

Продукти
Налично

Чаша от неръждаема стомана с вакуумна изолация Valet Чаша с капак с вакуумна изолация.Напитки остават ледяными или да видите единствено в рамките на деня. идеален за приготвяне на горещо кафе сутрин, студени напитки през целия ден, или вината е в края на вечерта.Запазва горещите напитки топли, а студените - студени.Вземете тази чаша със себе си навсякъде.Вашата напитка ще запази идеалната температура, дори ако го оставите в колата за цял ден.Идеален за приготвяне на кафе през зимата, или на кафе с лед през лятото.Само ръчно пране.Материал : Неръждаема стомана /прахово покритие.Чаша от неръждаема стомана с вакуумна изолация Valet. Чаша с капак с вакуумна изолация.Напитки остават ледяными или да видите единствено в рамките на деня. идеален за приготвяне на горещо кафе сутрин, студени напитки през целия ден, или вината е в края на вечерта.Запазва горещите напитки топли, а студените - студени.Вземете тази чаша със себе си навсякъде.

Всичко за продукта