.

ZLXDP Сгъваем Проектор Завеса Полиестер Мек Прост Завеса Сгъваем Кино Завеса Проектор за Домашно Открит Антисветовой завеса (Размер: 84 инча)

ZLXDP Сгъваем Проектор Завеса Полиестер Мек Прост Завеса Сгъваем Кино Завеса Проектор за Домашно Открит Антисветовой завеса (Размер:

BGN 0.33

Продукти
Налично

1 качествен киноэкран, изработени от естествена полиестерен плат. лек и портативен, можете да го сгънете в малки размери и носи със себе си!. Не е нужно да се притеснявате за набръчкана или заломах, причинени разгъване на екрана.Просто дръж го на закрито или на улицата, да покани семейството си или приятелите си и споделете щастлив игра. Да се покаже филми, спортни игри, снимки, музика, клипове, игри и т., за да направи живота си по-интересно!Или пък можете да покажете графики и данни на компанията в офиса и да споделят своите снимки, посвященными добрачному брак. Могат да се използват професионално, романтично и практично, това е просто зависи от това, което ви трябва. екран за проектор, той ще стане най-добрият приятел на вашия проектор, откриването на нов начин за забавление. качествен киноэкран, изработени от естествена полиестерен плат. лек и портативен, можете да го сгънете в малки размери и носи със себе си!2.Не е нужно да се притеснявате за набръчкана или заломах, причинени разгъване на екрана.Просто дръж го на закрито или на улицата, да покани семейството си или приятелите си и споделете щастлив игра. Да се покаже филми, спортни игри, снимки, музика, клипове, игри и т., за да направи живота си по-интересно!Или пък можете да покажете графики и данни на компанията в офиса и да споделят своите снимки, посвященными добрачному брак.

Всичко за продукта