.

Каишка NineHorse 20 ММ, Съвместим с часове, Motorola Moto Watch 100/ Moto 360 3-то поколение, Меки Силиконови въжета за смарт часа, Регулируема, Подвижна гривна, Взаимозаменяеми каишка з?

Каишка NineHorse 20 ММ, Съвместим с часове, Motorola Moto Watch 100/ Moto 360 3-то поколение, Меки Силиконови въжета за смарт часа,

BGN 1.33

Продукти
Налично

【Съвместими модели】 въжета за часа Nine Horse Съвместим с smart часовника Motorola Moto Watch 100 / Moto 360 3-то поколение 【Е изработен от безопасен силикон материал】 се Използва висококачествен силиконов материал, който е мек, трайна, екологично чист, не е специфичен мирис и не причинява вреда.Каишка е изпълнен в спортен стил и е устойчив на цвят, така че можете да се насладите на водни спортове. 【Регулиране по своему】 Този каишка, подходящ за китката на повечето възрастни, е подходящ за китката размер на 6,1 инча-9,0 инча.Лесно се регулира на дължина в зависимост от вашите гривната на китката си. 【Лесна инсталация】 Никакви средства не се изисква.След като сте махнали 2 быстроразъемных закрепване с оригиналния каишка, нов каишка ще пасне идеално. 【Няколко възможности】 Няколко модни цветове по ваш избор.Благодарение на проста замяна, ви позволява бързо и лесно да се промени каишка за различни премени и случаи. 【Съвместими модели】 въжета за часа Nine Horse Съвместим с smart часовника Motorola Moto Watch 100 / Moto 360 3-то поколение. 【Е изработен от безопасен силикон материал】 се Използва висококачествен силиконов материал, който е мек, трайна, екологично чист, не е специфичен мирис и не причинява вреда.Каишка е изпълнен в спортен стил и е устойчив на цвят, така че можете да се насладите на водни спортове. 【Регулиране по своему】 Този каишка, подходящ за китката на повечето възрастни, е подходящ за китката размер на 6,1 инча-9,0 инча.Лесно се регулира на дължина в зависимост от вашите гривната на китката си. 【Лесна инсталация】 Никакви средства не се изисква.След като сте махнали 2 быстроразъемных закрепване с оригиналния каишка, нов каишка ще пасне идеално. 【Няколко възможности】 Няколко модни цветове по ваш избор.Благодарение на проста замяна, ви позволява бързо и лесно да се промени каишка за различни премени и случаи. 【Съвместими модели】 : - Сменяеми въжета, съвместими с умни часовник Motorola Moto Watch 100/Watch 360 3-то поколение.

Всичко за продукта