.

SKIMT Мини-Кофата за Боклук, Мини-Кофа за Боклук на Десктоп Офис Склад Домашна Кошче За отпадъци Контейнер Тенис на Кофа за Боклук Люлка Почистване Бъчва Настолен Орг?

SKIMT Мини-Кофата за Боклук, Мини-Кофа за Боклук на Десктоп Офис Склад Домашна Кошче За отпадъци Контейнер Тенис на Кофа за Боклук

BGN 1.00

Продукти
Налично

Малкия размер позволява да не заемат много мястоИдеален за монтаж на плота офис на масата, плота, тоалетна масичка в банята и много други места на работния плот. ?【Качествен материал】 - Произведено от висококачествена пластмаса, десктоп кошчето за боклук, не токсично, вкус, траен и издръжлив, може да осигури по-продължителната работа. ?【Специален дизайн на панти капак】 - Специална конструкция панти капаци, не само е удобен за използване, но и може ефективно да се намали разпространението на миризми и да се изолира плодови мухи. ?【Лесна употреба и почистване】-Дизайн с панти капак ви позволява лесно да махнете капака, за да се установи торба за боклук, при това гладка вътрешна повърхност е удобно да се измие. ?【Широко приложение】- Мини-лесно кофа за боклук не отнема място и лесно да се заеме със себе си, чудесно за настаняване на обличане масичката в банята, кухненска маса, автомобили и много други места на работния плот, за съхранение на малки настолни отпадъци, предмети за грим, утайка от кафе, кори, кое трасе и много други малки предмети, пазете чистотата, където и да отидете.

Всичко за продукта