.

Разбира се, аз съм Невероятна. Аз Съм Александър. Гривна-стълбище, Гривна с Надпис Заварчик, Мотивационни Подаръци За Заварчик, Подаръчен комплект гривна-стълби за ?

Разбира се, аз съм Невероятна. Аз Съм Александър. Гривна-стълбище, Гривна с Надпис Заварчик, Мотивационни Подаръци За Заварчик,

BGN 42.37

Продукти
Налично

Гривна-верижка от неръждаема стомана с гравиран заварчикИдеален подарък за всеки човек по специален ден.Дайте това на вашия любим човек за рожден ден, годишнина от сватба, Свети Валентин, Коледа или всяко друго специално събитие.Тази гривна-верижка е изработена от 100% висококачествена неръждаема стомана и е екологично чист.Той е около 8 см и дължина, така че може да се побере върху китката на всяко лице.Това е вечния шедьовър на ръчно изработени.Тази гривна идва в изискана дамска чанта с най-високо качество и включва торбичка за бижута.Дайте го на някой специален или поглезете себе си!.Гривна-верижка от неръждаема стомана с гравиран заварчик.Идеален подарък за всеки човек по специален ден.Дайте това на вашия любим човек за рожден ден, годишнина от сватба, Свети Валентин, Коледа или всяко друго специално събитие.Тази гривна-верижка е изработена от 100% висококачествена неръждаема стомана и е екологично чист.

Всичко за продукта