.

TURNMEON 2 Опаковки 12 x 18 Големи Коледни Панделки за Украса, Коледни Панделки в клетка от Бъфало за Венец-Гирлянди, Украси за Коледната Елха Коледна Украса за парти на от?

TURNMEON 2 Опаковки 12 x 18 Големи Коледни Панделки за Украса, Коледни Панделки в клетка от Бъфало за Венец-Гирлянди, Украси за

BGN 9.33

Продукти
Налично

[2 опаковане на коледни венци-бантиков] В комплекта са включени 2 коледен венец-бантика размер 12 * 18 инчаГолям размер, съответстващ на вашите различни нужди в декорация.4 Варианта за вас : черно-бяло каре от буйволиной на кожата, червено и черно каре от буйволиной на кожата, червено-зелено каре от буйволиной на кожата и червено. [ Традиционните коледни панделки] Традиционните стилове на коледните бантов в ретро стил, в съчетание с класическите коледни цветове създават атмосфера на празника. [Материал] на Повърхността на бантиков е направен от тъкан, а долната облицовка от PVC-материал.Не е лесно да избледнява и деформирана, лесно да запазва външния вид, също така може да се направи лък здрав. [Удобно да се използват] На обратната страна на всяка коледа banta има златно закручивающаяся длъжен за лесно и бързо определяне и захващане към коледните гирляндам и т. Можете да регулирате съответствие по своему. [Коледна украса] Коледни венци панделки за коледа гирлянди, коледната елха, коледен венец, на пощенската кутия, на вратата, на верандата, на прозореца, на отвора на вратата, парапети, огради и други коледни украшения. [2 опаковане на коледни венци-бантиков] В комплекта са включени 2 коледен венец-бантика размер 12 * 18 инча.Голям размер, съответстващ на вашите различни нужди в декорация.4 Варианта за вас : черно-бяло каре от буйволиной на кожата, червено и черно каре от буйволиной на кожата, червено-зелено каре от буйволиной на кожата и червено.

Всичко за продукта