.

Сърдечни Гирлянди, Червен Декор за Деня на Свети Валентин, 40 Led Медни Гирлянди с дистанционно управление и Водоустойчива фантастични Гирлянди от Батерии за Коледа ?

Сърдечни Гирлянди, Червен Декор за Деня на Свети Валентин, 40 Led Медни Гирлянди с дистанционно управление и Водоустойчива фантастични

BGN 3.73

Продукти
Налично

Медни гирлянди Red Heart - мило украса Red Heart, което изглежда ярко, без да се губи детскости и невинностДизайн на меден проводник по-гъвкави, отколкото при обикновения струнен на осветителното тяло.Всеки 40 led индикатор с ниско напрежение, които изобщо не се нагрява.Не е нужно да се притеснявате за това, за да дарят на своите деца, момичета, момчета, юноши, приятели и т. Струнни инструменти осветителни тела с дистанционно управление - Насочете дистанционното управление на струнни инструменти осветителни тела, можете да управлявате включването, выключением и видове осветление.И има 8 различни режими (комбинация на морска вълна, последователност, Slo-Glo, преследване / светкавица, бавно отслабване, проблясване / светкавица, постоянна светлина), който може да се управлява с помощта на бутона на батарейном отделение. Водоустойчив батерии-Клас на водонепропускливост на кабели и led крушки е IP44, както и на тяхната яркост няма да се отрази дори на дъжд. Захранва от 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта), тъй като нашият отделението отделение и има водоустойчива конструкция, ти изобщо не се притесняваш.

Всичко за продукта