.

BVIDE 100 бр. диск за Шлайфане с шкурка 5 инча, Опесъчаване хартия, Лъскане на лигавицата, шкурка, Шлайфане диск за Абразивни шлифовъчни инструменти (Цвят: бял, размер: Ра?

BVIDE 100 бр. диск за Шлайфане с шкурка 5 инча, Опесъчаване хартия, Лъскане на лигавицата, шкурка, Шлайфане диск за Абразивни шлифовъчни

BGN 2.00

Продукти
Налично

Характеристики на продукта : флокирование на обратната страна, здрава адсорбцияКачество на продукта : силно усилие на рязане, добра устойчивост на износване.Той се използва широко при полиране на изкуствен камък, мебели и изделия от дърво, метали, на автомобили и други предмети.С полировальным диск да работят по-удобно и по-бързо. Силно усилие на рязане.Добра устойчивост на износване.Характеристики на продукта : флокирование на обратната страна, здрава адсорбция.Качество на продукта : силно усилие на рязане, добра устойчивост на износване.Той се използва широко при полиране на изкуствен камък, мебели и изделия от дърво, метали, на автомобили и други предмети.С полировальным диск да работят по-удобно и по-бързо. Силно усилие на рязане.Добра устойчивост на износване.Характеристики на продукта : флокирование на обратната страна, здрава адсорбция.Качество на продукта : силно усилие на рязане, добра устойчивост на износване.Той се използва широко при полиране на изкуствен камък, мебели и изделия от дърво, метали, на автомобили и други предмети.

Всичко за продукта