.

Чанта за съхранение на бръснач DiJiaXie, Кутия за бръснене с едно острие, Преносим Чанта За защита на Подстригване за брада (Цвят: черен)

Чанта за съхранение на бръснач DiJiaXie, Кутия за бръснене с едно острие, Преносим Чанта За защита на Подстригване за брада (Цвят:

BGN 3.00

Продукти
Налично

1 Преносим дизайн, малка по размер, спестяване на пространство и удобство за носене. Дизайн вкара чанта, удобна за пренасяне на малки предмети, отлична изработка. Класическа цип, за лесно откриване и закрывающаяся.It е изработен от специални материали и има удар.Това може най-добре да защитите бръснач. Поставете самобръсначката в чантата си, дори ако чантата е случайно падне на пода, е много сигурно. Преносим дизайн, малка по размер, спестяване на пространство и удобство за носене. Дизайн вкара чанта, удобна за пренасяне на малки предмети, отлична изработка. Класическа цип, за лесно откриване и закрывающаяся.It е изработен от специални материали и има удар.Това може най-добре да защитите бръснач. Поставете самобръсначката в чантата си, дори ако чантата е случайно падне на пода, е много сигурно.Параметри : Категория на продукта : Чанта за съхранение на бръснач Материал : както е показано Размер : както е показано Цвят : както е показано Опаковъчен лист : 1 х опаковка Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния продукт.

Всичко за продукта

Product category:
razor storage bag
Material:
as show
Size:
as show
Color:
as show
Packing list:
1 x boxed
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the real item.
The allowable measurement error is +/- 1-3cm.:
Material:
as show
Size:
18.5x8x6.5cm
Color:
black
Uses:
for shaver
Package Included:
1pc x storage bag
Please allow 1-2cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Storage bag(other accessories demo in the picture is not included.) :