.

Makrosh Любов Дървена Табела Декорации за стените на Къщата Любов Думата Изкуство Дървена Силует на Стенно Изкуство Непълни Дървени Букви 12 x 8 (Любовта)

Makrosh Любов Дървена Табела Декорации за стените на Къщата Любов Думата Изкуство Дървена Силует на Стенно Изкуство Непълни Дървени

BGN 2.33

Продукти
Налично

❤️ ЧУДЕСЕН ДОМАШЕН ДЕКОР : Семейни дървени табелки за дома - идеалното подвесное декорация за стена, венец, врати и прозорциНаправете дома си по-уникален и привлекателен. ❤️ ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО : Семеен дървена табела от висококачествен дървен материал за трайно и безопасно използване е Изработена от естествен фурнир МДФ премиум-клас и изрязана на лазер от лек материал с дебелина 1/4 инча. ❤️ Лесна инсталация : може да бъде окачен на стена или на равна повърхност с помощта на двустранния лента (не е включен в комплекта) или довършителни пирони (не са включени в комплекта).Идва незавършено, но може да се боядисва.Пилинг не е необходимо, ако искате да рисува.Ако имате намерение за използване на открито, трябва да се запечата на своите боя с антиоксидантна полиуретанова боя или лепило. ❤️ ХУБАВ ПОДАРЪК : Дървена табела Home Décor е уникален подарък за вашето семейство, приятели, любим човек, вас самите и изобщо на никого.тази табела с декор пране на стената ще впечатли.Елегантен, шик, странно и изискана, но в същото време селски, бохо - и у дома, тази табела за пране допълва с различни стилове на интериорния дизайн. ❤️ Кръст Бод Пакет включва : 1 бр. x Дървени знаци Начало Декор на Стената на Книгата си за изкуството да Недовършена. ❤️ ЧУДЕСЕН ДОМАШЕН ДЕКОР : Семейни дървени табелки за дома - идеалното подвесное декорация за стена, венец, врати и прозорци.Направете дома си по-уникален и привлекателен. ❤️ ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО : Семеен дървена табела от висококачествен дървен материал за трайно и безопасно използване е Изработена от естествен фурнир МДФ премиум-клас и изрязана на лазер от лек материал с дебелина 1/4 инча. ❤️ Лесна инсталация : може да бъде окачен на стена или на равна повърхност с помощта на двустранния лента (не е включен в комплекта) или довършителни пирони (не са включени в комплекта).Идва незавършено, но може да се боядисва.Пилинг не е необходимо, ако искате да рисува.Ако имате намерение за използване на открито, трябва да се запечата на своите боя с антиоксидантна полиуретанова боя или лепило. ❤️ ХУБАВ ПОДАРЪК : Дървена табела Home Décor е уникален подарък за вашето семейство, приятели, любим човек, вас самите и изобщо на никого.тази табела с декор пране на стената ще впечатли.Елегантен, шик, странно и изискана, но в същото време селски, бохо - и у дома, тази табела за пране допълва с различни стилове на интериорния дизайн. ❤️ Кръст Бод Пакет включва : 1 бр. x Дървени знаци Начало Декор на Стената на Книгата си за изкуството да Недовършена.

Всичко за продукта

Material:
Wood Color