.

Комплект за Педикюр FOMIYES Инструменти за Педикюр Набор от Тренировки за Нокти Шлайфане Бита За Нокти, Професионални Полиращи Глави за Отстраняване на Нокти Инструм?

Комплект за Педикюр FOMIYES Инструменти за Педикюр Набор от Тренировки за Нокти Шлайфане Бита За Нокти, Професионални Полиращи Глави

BGN 2.00

Продукти
Налично

Комфортно усещане за допир на ръцете, защитата на кожата и удобно за използване инструмент за пробиване на ноктите.Може да се използва за премахване на мъртвата кожа от ноктите на пръстите на ръцете и краката.инструмент за пробиване на ноктите.Универсално приложение за нокти-арт означава, че можете да изрежете кожичките, стени или се промъкне под ноктите, за да ги пазят чисти. инструмент за пробиване на ноктите.за декорация на нокти, полиране на ноктите, почистване на нокти и грижа за тях, пилинг и др инструмент за пробиване на ноктите.Изработен от висококачествени материали, не е толкова лесно се поддава на корозия.Естествен и не нанасяйки вреда на ноктите и кожата. инструмент за пробиване на ноктите.Комфортно усещане за допир на ръцете, защитата на кожата и удобно за използване. инструмент за пробиване на ноктите.Може да се използва за премахване на мъртвата кожа от ноктите на пръстите на ръцете и краката.инструмент за пробиване на ноктите.Универсално приложение за нокти-арт означава, че можете да изрежете кожичките, стени или се промъкне под ноктите, за да ги пазят чисти. инструмент за пробиване на ноктите.за декорация на нокти, полиране на ноктите, почистване на нокти и грижа за тях, пилинг и др инструмент за пробиване на ноктите.

Всичко за продукта