.

Beauty Shine Носимое Одеяло Hoody с Качулка за Възрастни Жени Мъже Негабаритная Hoody Шерпа Одеяло с Джобове Един Размер Подходящ за Всички.

Beauty Shine Носимое Одеяло Hoody с Качулка за Възрастни Жени Мъже Негабаритная Hoody Шерпа Одеяло с Джобове Един Размер Подходящ

BGN 0.67

Продукти
Налично

Шерпа, фланела ❤[ДИЗАЙН и ТОПЛИНА] : Hoody Beauty Shine blanket е с дизайн "блузи с качулка", в резултат на което се получава още по-уютно и топло одеало с качулка голям размер.Кожен хастар от полиэстеровой вълна и външна страна от полиэстерового отвътре са меки и имат впечатляващи изолационни качества, за да ви е удобно и топло по всяко време. ❤ [ЕДИН размер подходящ за всички] : Нашата hoody giant blanket с качулка, подходящ за всички жени, мъже, тийнейджъри.Такъв голям hoody, че в нея да се вмести вторият ми съпруг и аз самата.И той се предлага в различни цветове и размери, в зависимост от предпочитанията на всеки.Не се препоръчва за тези, които са над 6 '5. ? [Най-ДОБРИТЕ подаръци за светлина] : Нашето одеяло-палто - перфектния подарък за празници, рождени Дни, Ден на благодарността, Ден на Св. Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Хелоуин, Коледа и специални случаи. подаръци за нея, подаръци за баба, подаръци за внучки, подаръци за мама, подаръци за жена, подарък за мъж, подарък за сестра, подарък за приятелка, подарък за момче, подарък за тийнейджъри!.

Всичко за продукта