.

Бежово Пухени King, Натурален, Бежов Комплект спално бельо от 3 теми от Выстиранного памук, Обикновен Чаршаф в разговорния стил, с завязками с цип, Ультрамягкий, удобе?

Бежово Пухени King, Натурален, Бежов Комплект спално бельо от 3 теми от Выстиранного памук, Обикновен Чаршаф в разговорния

BGN 3.00

Продукти
Налично

【Висококачествени материали】 е Изработена от 100% естествен выстиранного памук, мека, естествена кожа, здрава лека тъкан за максимален комфорт, потърсете максимален комфорт за вашата спалня 【King Size】 всеки комплект включва : 1 бежово чаршаф с размер 104 90 см и 2 калъфки за възглавници с размер 20 на 36 сантиметра.В пододеяльниках се използват полезни за здравето и безвредни материали и технологии за цветен печат. 【Високо качество на изработка】 : Професионално изработени с оглед на комфорт, бежово пухени King застегивается в тайна цип.На всеки ъгъл се закрепва, за да държат одеяло на място, осигурявайки по-голям комфорт през нощта.Меко и комфортно усещане за допир Винаги Ви дава сладък сън и Ви придружава в продължение на четири сезона. 【ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА】 Препоръчително да се измие преди първата употреба.Машинно пране за удобство, грижа.Машинно пране със студена вода, отделно.Изсушава се в перална машина при ниска температура. 【30-ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ за 100% БЕЗ РИСК】 : Ние сме толкова вярваме в нашите продукти, което гарантира, че те ще ви хареса!Ние предлагаме 30 дни за възстановяване 7 * 24 часа обслужване на клиенти, за всеки въпрос, моля, свържете се с нас, ще получите отговор в рамките на кратък период от време.Ние ще направим всичко, което е по силите ни, за да ви направи щастливи. 【Висококачествени материали】 е Изработена от 100% естествен выстиранного памук, мека, естествена кожа, здрава лека тъкан за максимален комфорт, потърсете максимален комфорт за вашата спалня. 【King Size】 всеки комплект включва : 1 бежово чаршаф с размер 104 90 см и 2 калъфки за възглавници с размер 20 на 36 сантиметра.В пододеяльниках се използват полезни за здравето и безвредни материали и технологии за цветен печат. 【Високо качество на изработка】 : Професионално изработени с оглед на комфорт, бежово пухени King застегивается в тайна цип.На всеки ъгъл се закрепва, за да държат одеяло на място, осигурявайки по-голям комфорт през нощта.Меко и комфортно усещане за допир Винаги Ви дава сладък сън и Ви придружава в продължение на четири сезона. 【ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА】 Препоръчително да се измие преди първата употреба.Машинно пране за удобство, грижа.Машинно пране със студена вода, отделно.Изсушава се в перална машина при ниска температура. 【30-ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ за 100% БЕЗ РИСК】 : Ние сме толкова вярваме в нашите продукти, което гарантира, че те ще ви хареса!Ние предлагаме 30 дни за възстановяване 7 * 24 часа обслужване на клиенти, за всеки въпрос, моля, свържете се с нас, ще получите отговор в рамките на кратък период от време.Ние ще направим всичко, което е по силите ни, за да ви направи щастливи. * Моля, обърнете внимание : стеганое одеяло или чаршаф в комплекта не са включени.Описание Насладете се на уютната през нощта с този бежово пододеяльником king set, изготовленным от 100% висококачествена выстиранной памучна тъкан, която е различна плътност и лекота, хотелиерството качеството, мек комплект осигурява комфорт и топлина.

Всичко за продукта