.

Подступенки за легла Tocawe (до 3,4 инча) с регулируем винтовым скоба, са подходящи за легла/дивани/писмени маси/Краката на столове и маси с диаметър 0-1,5 инча, издържа на ?

Подступенки за легла Tocawe (до 3,4 инча) с регулируем винтовым скоба, са подходящи за легла/дивани/писмени маси/Краката на столове

BGN 0.67

Продукти
Налично

Abs 【Сверхпрочный материал】 Регулируеми мебелни подступенки са изработени от ултра силна трайно твърда пластмаса, която издържа теглото на най-тежката мебели в дома или офиса, те могат сигурно да издържат общо в размер до 5000 лири. Височина на мебели се увеличава с 3,4 инча, което улеснява процеса на "седят и стоят". 【Регулируема ширина】Скоба може да се регулира с помощта на шест двустранен ключ, за да го привлече към ножкам мебели ширина от 0-1,5 инча.Той се монтира директно към вашите мебели или рамката на леглото, без да я пробивни отвори.Можете да регулирате разлика в зависимост от големината на мебелите с помощта на приложените винтове за фиксиране да не шаталась. 【Ще Получите Комфорт и Пространство】Правилната височина на мебели може да ви направи по-удобни по време на почивка и работа, с помощта на тези пълнители, вие можете да зададете вашите мебели като бюра и шкафове, по-удобна височина, в зависимост от вашите предпочитания.Използвайте подступенки, за да се вдигне мебели, за да получите допълнително място за съхранение и да се улесни почистването на пространството под мебели. 【Долните пухкава подплата предпазват вашите повърхността】 : Ежедневното използване и преместване на мебели могат да навредят на твърди подови повърхности.Тези щрангове защитават вашите подове от твърда дървесина, керамични плочки и балатум от повреди и драскотини. 【Широка приложимост】 С регулируем дизайн, не само подходящ за повдигане на леглото и на матрака, но също така идеален за повдигане нощни шкафчета / дивана / плот /шкафчета / кабинет и библиотеката при вас, у дома и в офиса. 【Сверхпрочный материал】 Регулируеми мебелни подступенки са изработени от ултра силна трайно твърда пластмаса, която издържа теглото на най-тежката мебели в дома или офиса, те могат сигурно да издържат общо в размер до 5000 лири. Височина на мебели се увеличава с 3,4 инча, което улеснява процеса на "седят и стоят". 【Регулируема ширина】Скоба може да се регулира с помощта на шест двустранен ключ, за да го привлече към ножкам мебели ширина от 0-1,5 инча.

Всичко за продукта