.

Мат Welvet под мивка за кухня Водоустойчив 34 X 22, издръжлив тиган за събиране на капки под мивката, може да побере До 3,3 литра вода, Дебел Защитен с подложка за кухня и ба?

Мат Welvet под мивка за кухня Водоустойчив 34 X 22, издръжлив тиган за събиране на капки под мивката, може да побере До 3,3 литра

BGN 3.00

Продукти
Налично

[Подложка за защита на гардероба] – Органайзер за постелки за защита на гардероба може да ви спести стотици долари за ремонт на кабинета, нашият мат идва с трайни изпъкнали стени с височина 1 инча, побира до 3,3 литра вода и предпазва шкафове от щети, причинени от протечками вик, разливи на химикали и продукти, петна, драскотиниИдеален за кухни, бани или друг кабинет. [ИДЕАЛНО се вписва В СТАНДАРТНИТЕ ШКАФОВЕ] – Подходящ за всички размери 34 x 22 инча (стандартни шкафове с ширина 36 инча).Снабден с УНИКАЛНА система за вертикални, специално разработени дренажни отвори, която помага на вода бързо се оттича.Освен това, нашата конструкция се отцеди надолу позволява лесно да се налива вода, без изваждане на тавичката под мивка. (Забележка : Моля измерете размера и се уверете, че водопровод минава през долната част на корпуса, преди да закупят). [Висококачествена подложка за шкаф] – Мат Welvet под мивката е проектиран и произведен от хранително-високо качество на трайно силиконов материал, маслостойкий, водоустойчив мат. той по-дебели, по-тежки, отколкото при други марки, е много сигурен, гъвкав и мек, помага за оптимизиране на елементарно под мивка лесен за инсталиране и почистване, отсега нататък не си струва да се притеснявате за протечках и увреждане от разливи .

Всичко за продукта