.

YongFoto 5x3 фута Поничка Фон Сладки Бонбони Десерт Поничка Расте на Фона Торта Маса Банер Поничка Декор За Парти В чест на рождения Ден на Доставка Децата Рожден Ден на ?

YongFoto 5x3 фута Поничка Фон Сладки Бонбони Десерт Поничка Расте на Фона Торта Маса Банер Поничка Декор За Парти В чест на рождения

BGN 1.67

Продукти
Налично

【Размер 】 : 5 фута (ширина) х 3 фута (височина)/ (1,5 х 1 м 【Материал】 : Тънък винил-професионална кърпа за фотография.Безшевни, удобен за носене, лесно, разборный и използван повторно. 【Широкото използване на 】 : Може да се използва като стенен декор, гоблени, завеси, покривки за маса и така нататък.Фонове за сватби, деца, парти по случай рожден ден, бебе душ, портрети на възрастни. или фотобудок и т. 【Характеристики 】 : Оригинален дизайн, професионален производител на заден план, индивидуална настройка, разумна цена, висококачествени продукти, бърза доставка, качествено следпродажбено обслужване. 【Топли съвети】 : 1. Не е водоустойчив.Не се допирайте до него вода. В пакет само фон, влакчета няма; Стока ще бъде изпратена в сгънат вид. Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената. Ето начини за намаляване на бръчките : ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.Добре дошли на Yong Foto1.Винил плат за професионална фотография, на фона с цифрова компютърна печат.Ниско тегло и издръжливост. Виниловую тъкан не могат да бъдат измити.Моля, избършете петното с влажна кърпа. Десетки хиляди реалистични рисунки.Липсата на размисъл и точност на цветовете. Имаме много професионален фабрика, доставчик и декори за фотография. Фон от винил плат-това е напечатанная на компютъра кърпа без бръчки, подобна на руно.It подходящ за снимки.Евтин, може да добавяте, издръжлив. Дигитален печат.Фигура реалистичен.Триизмерно усещане за силен. Тази лека кърпа, ще ви даде силен ярък цвят, който сте търсили като фон.

Всичко за продукта