.

Набор от инструменти RELMON 1/4 Инча (6 мм) с Люверсами, Преносими Ръчни Клещи за Перфоратор, Ръчен Струг с Люверсами с 500 бр.

Набор от инструменти RELMON 1/4 Инча (6 мм) с Люверсами, Преносими Ръчни Клещи за Перфоратор, Ръчен Струг с Люверсами с 500 бр.

BGN 9.34

Продукти
Налично

Punch съответстващи на дупките на вътрешния диаметър 1/4 инча (6 мм)Магнитна горната част на матрицата и долен бразда е добре съвпадат с проушиной.Ергономична дръжка изработена от специална пластмаса, който не се плъзга, удобни за хващане и им е удобно да се ползват без много усилия.Не е необходимо да шият или да режеш, преди да използвате набор от инструменти grommet.Лесно управление само с една ръка с правилното ъгъл на отваряне.Инструмент grommet е изработен от неръждаема стомана, като здравина и издръжливост, и използва принципа на двухточечного опорна точка лост, за да пести време и енергия.Подходящ за PVC банери, tarps, палатки, дрехи, означения, колани, портфейли, чанти, калъфи, обувки и т., Практичен и спестяващ труд инструмент за вашите различни нужди.Характеристики : 1. Този лек и преносим ръчен перфоратор е подходяща за отвори с вътрешен диаметър 1/4 инча (6 мм). Обикновено не се налага пробиване на отвор, преди да инсталирате.Инструмент за подслушване втулок може лесно да се управлява само с една ръка. Дръжка перфоратор, изработен от антифрикционного и противоскользящего пластмаса, той е удобен и е лесно да се запази. Може да се използва за банери от PVC, tarps, дрехи, чанти, картон, означения, колани, портмонета и т.

Всичко за продукта