.

Каишка за часовник Wingoden, расшитый мъниста, в стил Бохо, Съвместим с каишка на Apple Watch 41 мм/38 мм/40 мм и 49 мм/45 мм/44 мм/42 мм, 5 Оберток, Гривна за часа на Apple Watch, Каишка за жен?

Каишка за часовник Wingoden, расшитый мъниста, в стил Бохо, Съвместим с каишка на Apple Watch 41 мм/38 мм/40 мм и 49 мм/45 мм/44

BGN 17.55

Продукти
Налично

[Наряди своите Apple watch] Каишка за гривна Apple watch изработени от мъниста от естествен камък и обхватывает китката на 5 слоя, превръщайки обикновената Apple watch в атрактивна гривна, а i Watch - в красиви и невероятни [Повече, отколкото само с каишка за часовник] Лечебен камък, който излъчва положителна енергия за настройки и изчистване на вашата аура.Това помага да се отпуснете или да тревожност, повишава спокойствие, позитивност и концентрация.Независимо от късмет, любов, сила на духа, богатство и здраве, всичко това може да бъде покрита с една каишка на i Watch.Струва си да имате по един за всеки човек. [Съвместими модели] Каишка за Apple Watch с мъниста 38 мм, 40 мм 41 мм 42 мм 44 мм, 45 мм и 49 мм за жени и мъже, съвместим с каишка i Watch серия 8, серия 7, серия 6, серия 5, серия 4, серия 3, серия 2, серия 1 SE Ultra за всички Apple watch. [Лесни за настройка] Каишка за Apple watch в стил бохо е подходящ за китката с размер 5 "-5,9". 3 възел на края на гривната за регулиране на размера.Ако възли за вас твърде здраво или отслабена, можете да ги връзвам в зависимост от големината на китката. [Опаковъчна хартия е готов] пакета включва подаръчен пакет, с каишка за часовник Apple watch в стил бохо, която ще излезе като специален подарък за деня на майката, Коледа и други празници. [Наряди своите Apple watch] Каишка за гривна Apple watch изработени от мъниста от естествен камък и обхватывает китката на 5 слоя, превръщайки обикновената Apple watch в атрактивна гривна, а i Watch - в красиви и невероятни. [Повече, отколкото само с каишка за часовник] Лечебен камък, който излъчва положителна енергия за настройки и изчистване на вашата аура.

Всичко за продукта