.

DONL9BAUER Къща Там, Където мама Дървени Плочки С Цитат Дървена Табела Есен Сладка Есен Ретро Дървен Стенен Декор За Вътрешния Дом за Почивка на Класната Стая Офис, Пода?

DONL9BAUER Къща Там, Където мама Дървени Плочки С Цитат Дървена Табела Есен Сладка Есен Ретро Дървен Стенен Декор За Вътрешния Дом

BGN 1.67

Продукти
Налично

* 【Измерване на размера на】 Знак "Дом там, където мама" е с размери приблДебелината е 0,2 инча. * 【Материал】 е Изработен от чисто масивно дърво.Висококачествен печат на дървени таблетки за показване на ясни и ярки текстове, така че всеки може лесно да ги прочетете. трябва да се обърне внимание на влажност, ако искате да се използва на открито. * 【Удобен дисплей】 лесно се закача на предварително инсталирани пилообразные куки отзад или да публикувате на вашия любим мольберте или рафт. * 【Чудесен подарък】 Табела с ретро интериор - добър подарък за Коледа, Деня на благодарността, сватба, рожден ден, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Коледа, коледна украса.Също е добър подарък или украса на housewarming за вашите приятели или членове на семейството. * 【Качествено обслужване】 Бързо сервизно обслужване.Ако трябва да се коригира, моля, изпратете електронно писмо, за да се свържете с нас! рум-100% удовлетворенное!. * 【Измерване на размера на】 Знак "Дом там, където мама" е с размери прибл.Дебелината е 0,2 инча. * 【Материал】 е Изработен от чисто масивно дърво.Висококачествен печат на дървени таблетки за показване на ясни и ярки текстове, така че всеки може лесно да ги прочетете. трябва да се обърне внимание на влажност, ако искате да се използва на открито. * 【Удобен дисплей】 лесно се закача на предварително инсталирани пилообразные куки отзад или да публикувате на вашия любим мольберте или рафт. * 【Чудесен подарък】 Табела с ретро интериор - добър подарък за Коледа, Деня на благодарността, сватба, рожден ден, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Коледа, коледна украса.Също е добър подарък или украса на housewarming за вашите приятели или членове на семейството.

Всичко за продукта