.

100 бр. Опаковки с мехурчета и Подсумки, 7x8,5-Инчов Самоуплотняющиеся Опаковки с мехурчета, Пакети с двойни стени от прозрачен Балон фолио за доставка, Съхранение, пре?

100 бр. Опаковки с мехурчета и Подсумки, 7x8,5-Инчов Самоуплотняющиеся Опаковки с мехурчета, Пакети с двойни стени от прозрачен

BGN 2.67

Продукти
Налично

【ВИСОКО КАЧЕСТВО】 : Самоуплотняющиеся опаковъчни торбички, изработени от висококачествени строителни материали, за да се осигури визуална и подобряване на сигурността 【За ПОГЛЪЩАНЕ на УДАРА】 Технология на силни въздушни мехурчета помага за усвояване на удари при транспортиране; Нашите калъфи осигуряват отлична защита и омекотяване при съхранение на багаж, преместване. 【СИГУРНО плътни пакети осигуряват отлична защита от повреди и драскотини. 【ЛЕК】 : Меки пузырьковые пакети впечатляващо проектирани за оптимизиране на пространството без добавяне на допълнително тегло; с помощта на леки, почти в безтегловност материали, те помагат да се намалят разходите за доставка, без компромиси за запазване на опаковката. 【Отговарят покупка】 По всички въпроси, свързани с проблема за качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме 18-месечна гаранция (пълно възстановяване на сумата или замяна) само за вашето удовлетворение!Нищо не рискуват, опитайте се сега!. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】 : Самоуплотняющиеся опаковъчни торбички, изработени от висококачествени строителни материали, за да се осигури визуална и подобряване на сигурността. 【За ПОГЛЪЩАНЕ на УДАРА】 Технология на силни въздушни мехурчета помага за усвояване на удари при транспортиране; Нашите калъфи осигуряват отлична защита и омекотяване при съхранение на багаж, преместване. 【СИГУРНО плътни пакети осигуряват отлична защита от повреди и драскотини. 【ЛЕК】 : Меки пузырьковые пакети впечатляващо проектирани за оптимизиране на пространството без добавяне на допълнително тегло; с помощта на леки, почти в безтегловност материали, те помагат да се намалят разходите за доставка, без компромиси за запазване на опаковката. 【Отговарят покупка】 По всички въпроси, свързани с проблема за качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме 18-месечна гаранция (пълно възстановяване на сумата или замяна) само за вашето удовлетворение!Нищо не рискуват, опитайте се сега!. прозрачни пузырьковые пощенски пакети 7 "x 8-1/4", пакети с искряща ивица, самоуплотняющиеся пузырьковые пакети с двойни стени за изпращане, доставка, опаковане, преместване и разфасоване на 【ДЕБЕЛИ двустранни пузырьковые пакети】 - Гаранция за нашата защита и издръжливост - това е пузырьковый материал, гладък и от двете страни.

Всичко за продукта