.

Мини кофа за Боклук SKIMT, Кошчето за боклук, Подвесная Врата, Готварска Кошница, Стенен Контейнер, Баня, Офис шкаф, закопчалка за капак, Спалня (Цвят: зелен)

Мини кофа за Боклук SKIMT, Кошчето за боклук, Подвесная Врата, Готварска Кошница, Стенен Контейнер, Баня, Офис шкаф, закопчалка

BGN 56.47

Продукти
Налично

Малкия размер позволява да не заемат много мястоИдеален за монтаж на плота офис на масата, плота, тоалетна масичка в банята и много други места на работния плот. 【Изключително спестява място】 Сгъваема и окачен дизайн изключително спестява ценно място в кухнята.Когато не ги ползвате, можете да го сгънете и да го отворите, когато ще им се радват.Разбира се, то също може да се постави на земята, за употреба. 【Широко приложение】 Дръж го на вратата, или да се постави на пода и плота на масата.Широко се използва в кухнята, в спалнята, банята, кола и навсякъде, където е необходимо. 【Високо качество】 е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса и силикон, безопасен, няма мирис и е трайна.Той може да превозва повече от 50 кг на тегло. 【Вашето удовлетворение】 Ние наистина ценим нашите клиенти и се надяваме, че ще се наслаждавате на приятни покупки.

Всичко за продукта